Behandeltraject & vergoeding

U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, waarin u de ruimte krijgt om te vertellen over uw hulpvraag. U ontvangt onder andere informatie over de inhoud van de therapie, mogelijke behandeldoelstellingen en een inschatting van de duur van het behandeltraject. Een kennismakingsgesprek is gratis. Het behandeltraject zal zo spoedig mogelijk opgestart worden en indien gewenst kan na afloop van het traject een afspraak gemaakt worden voor een eindevaluatie.

 

Psychomotorische therapie valt onder vaktherapie en is vrijgesteld van BTW. Of u in aanmerking komt voor vergoeding, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Praktijk KITE is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT). Simone Geuijen is geregistreerd vaktherapeut bij Register Vaktherapie. Mocht uw verzekering de behandeling niet vergoeden, dan kunnen er andere opties zijn om alsnog in aanmerking te komen voor vergoeding. Zo is Praktijk KITE (t.a.v. de Jeugdwet) gecontracteerd door de gemeentes in de regio Midden-Limburg Oost. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Ik wil u vriendelijk verzoeken om na afloop van het behandeltraject het digitale cliënttevredenheidsonderzoek in te vullen. Dit gebeurt anoniem.