Werkwijze & vergoeding

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we stil kunnen staan bij jouw hulpvraag en verwachtingen. Je ontvangt dan onder andere informatie over de inhoud van de therapie/coaching, mogelijke behandeldoelstellingen en een inschatting van de duur van het behandeltraject. Een kennismakingsgesprek is gratis. De locatie voor de sessies en de frequentie van de afspraken wordt in onderling overleg bepaald. KITE maakt gebruik van diverse ruimtes in Midden-Limburg. Een sessie duurt circa 45 minuten.

 

Psychomotorische therapie valt onder vaktherapie en is vrijgesteld van BTW. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding, is afhankelijk van de zorgverzekeraar. Praktijk KITE is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT). Simone Geuijen is geregistreerd vaktherapeut bij Register Vaktherapie. Mocht jouw verzekering de behandeling niet vergoeden, dan kunnen er andere opties zijn om alsnog in aanmerking te komen voor een vergoeding. Zo is Praktijk KITE (t.a.v. de Jeugdwet) gecontracteerd door de gemeentes in de regio Midden-Limburg Oost. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Ik wil je vriendelijk verzoeken om na afloop van het behandeltraject het digitale cliënttevredenheidsonderzoek in te vullen. Dit gebeurt anoniem.